Köpinformation

Vid beställning träffas avtal om köp när du väljer att bekräfta ditt köp i kassan. En automatiserad orderbekräftelse kommer då att skickas till din registrerade mailadress. Beställda produkter förblir Buy365 egendom till dess de till fullo är betalda.

Annullera eller ändra

Om du skulle vilja annullera eller ändra något i din order, kontakta oss så fort som mögligt . Ändringar och tillägg måste göras innan din order behandlas och skickas från oss. Om du upptäcker eventuella felaktigheter på din order är det därför viktigt att du omgående kontaktar vår Kundservice för att om möjligt ändra din order. Det är viktigt att vi har en korrekt e-postadress til dig eftersom det är via e-post vi tar kontakt vid eventuella leveransbrister och andra administrativa frågor.

Tryckfel & fel

Vid uppenbara felaktigheter (t.ex. fel pris, tryckfel m.m.) förbehåller vi oss rätten att korrigera felet i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering har du självfallet rätt att avboka din order. Vi förbehåller oss också rätten att inte genomföra en beställning i de fall varan är slut i lager, om maxantal per kund överskridits eller vid tekniska fel.

Köpavtalet är tecknat med Buy365 och det är Buy365 som är förmedlare av tjänst och produkterbjudande, d.v.s. att det är endast Buy365 villkor som gäller vid köp.

Vi ingår endast avtal med myndig person, alternativt omyndig med målsmans medgivande samt med juridisk person.

Priser

Samtliga priser är angivna i svenska kronor och inklusive moms på 25%. Eventuella avgifter för frakt kan tillkomma, vilket i sådana fall framgår i kassan.  Efter att en beställning bekräftats kan pris endast ändras på grund av omständigheter som vi inte råder över (t.ex. krig, naturkatastrofer m.m.) samt vid uppenbara felaktigheter i det angivna priset.

Leveranstid

Vid förskottsbetalning tar det 1-3 dagar tills vi kan se er inbetalning. Så fort vi ser att pengarna kommit in till oss skickas din vara, då får du även ett bekräftelsemail på att varan är på väg. Efter att vi skickat er order tar det normalt 1-3 arbetsdagar innan paketet är framme.

Frakt

Handlar du för mer än 500:- får du fraktfri leverans.
Handlar du för mindre än 500 :- kostar frakten 29:-.

Vill du ha en leverans skickad utanför Sveriges gränser?
Maila oss så tar vi reda på hur mycket det kostar.

Back to Top